A legjobb mellplasztikával foglalkozó sebészek Magyarországon

Mellfelvarrás a legjobb magyar szakemberek által

Míg sok hölgy számára kebleinek mérete okoz gondot, addig mások azok megváltozott formája miatt szenvednek. Nem csak a kor és a gravitáció hatására alakulnak ki lógó mellek, hanem a hirtelen fogyás, vagy éppen a szoptatás időszaka is rányomhatják bélyegüket a keblek állapotára. A megoldás kizárólag a műtéti út, mely során mellfelvarrást végez a szakember. Abban az esetben, ha a méretekkel is elégedetlen a páciens, lehetőség van implantátum beültetésére is. A két eljárást egymástól elkülönítetten szokták javasolni a szakemberek, ugyanis idő kell hozzá, hogy a mellfelvarrás végeredménye látszódjon, és az implantátummal elérni kívánt forma és méret érdekében célszerű ezt megvárni a második beavatkozással.

Miért érdemes szakemberhez fordulni?

A lógó mell fejlődési rendellenességként is kialakulhat, de történjen bármi hatására is, az érintetteknek egy célja van, mégpedig a feszes, formás keblek elérése. Erre kínál lehetőséget a mellplasztika, melynek egyes eljárásai akár egymással kombináltan is végezhetőek, természetesen a már említett időintervallum betartásával. A műtét kis mellek esetén elvégezhető helyi érzéstelenítésben, de ha nagyobb keblekről van szó, akkor mindenképpen az altatást szokták javasolni a sebészek. Három metszésen keresztül kerül a bőrfelesleg eltávolításra, a mirigyállományt pedig ebben a felemelt helyzetben rögzíti az orvos. A hegek általában cérnavékonyságúak, és gyógyulás után csak egy fehér vonalként jelennek meg, így gyakorlatilag nem zavaróak azok a páciens számára. Amennyiben a már említett esetről van szó, vagyis mellnagyobbítást is szeretne a beteg, akkor azt célszerű körülbelül hat hónappal a mellfelvarrás után elvégezni.

Mit lehet kiolvasni az eredményekből?

A mellfelvarrás képek egyértelműen arról tanúskodnak, hogy az eljárással kitűnő eredmények érhetőek el. Míg a méretbeli hiányosságok nem mindenkinél okoznak komplexusokat, addig a lógó keblek bizony képesek rányomni bélyegüket a párkapcsolat alakulására is. A páciensek számára az e téren visszakapott önbizalom egész életüket képes megváltoztatni. A már műtéten átesett betegek esetében egyértelműen látszik, hogy a mellbimbó vékony bőre finom heggel gyógyul, a mell alatt ejtett harántmetszés pedig a bőr eltérő jellegéből adódóan kicsit vastagabbal és jobban láthatóval, de mindez semmiség amellett, hogy a hölgyek ilyen módon újra szívesen pillantanak a tükörbe. Abban az esetben, ha egyéni adottságaiból következve hegei zavarják, lehetőség van egy utólagos hegkorrekcióra.

Természetesen a legtöbb nőt érdekli, hogy mit tehet lógó mell ellen, hogyan valósítható meg a feszesség sebészeti beavatkozás nélkül. Rossz hír, hogy az évekkel szinte biztosan veszítenek majd ebből a mellek, de persze nem mindegy, mikor. A rendszeres testmozgás nem csak az alakra van kifejezetten jó hatással, hanem a megfelelő hát-, és mellizom erősítő gyakorlatokkal a mellek állapotáért is sokat tehet. Nem mindegy, milyen melltartót visel, ezért válasszon mindig keblei méretének megfelelő darabot, amely nem csak alátámasztást nyújt, de kényelmes viseletnek is bizonyul. Ha szeretné szakember segítségét kérni ahhoz, hogy újra elégedett lehessen nőiességének egyik jelképével, akkor forduljon bizalommal szakembereinkhez!

Oldalunkon összegyűjtöttük a szakma legjobb sebészeit, hogy Ön nyugodt szívvel választhasson közülük.

Válasszon orvost most!