A legjobb mellplasztikával foglalkozó sebészek Magyarországon

Mellplasztika árak

A plasztikai sebészek tapasztalatai azt mutatják, hogy az egyik leggyakrabban kért beavatkozás a hölgyek körében a mellplasztika. Nem véletlen, hiszen a formás,feszes, és megfelelő méretű keblek minden nő álmai közé tartoznak, de a fiatalos arcbőr, és a felesleges kilóktól való megszabadulás is vezető helyet foglal el a kívánságlistán. Természetesen a szike és a sebész szakértelme általi szépülésnek megvan az ára, melyet azonban ma már akár hitelre is finanszírozhatunk, ha cél az elnyert, vagy éppen visszakapott önbizalom. Mielőtt azonban elkezdené összehasonlítgatni az egyes klinikák árait, fontos tudnia, hogy a mellplasztika árak nem minden esetben tartalmaznak olyan költségeket, mint az altatás, a műtő bérlet, a magánklinikán tartózkodás időtartama, vagy az orvos 24 órás elérhetőségének szolgáltatása. Ezek a plusz kiadások akár 100-200 ezer forinttal is megnövelhetik a számla végösszegét, ráadásul tény az is, hogy az egyes kezelések, beavatkozások mindig személyre szabottan történnek. Tehát amíg egyeseknél a mellfelvarrás már önmagában is látványos eredményt produkál, másoknak szüksége lehet a formás keblek eléréséhez implantátum beültetésére is.

Mit foglal magában pontosan az ár?

Egyes klinikákon a mellnagyobbítás árak kizárólag  műtéti díjat tartalmazzák, az implantátumokat ezen felül kell még megfizetni. Így általánosságban elmondható, hogy a mindkét mellet érintő nagyobbítás költségei 600 000 forintnál kezdődnek, és elérhetik akár az egymillió forintot is. Ha ehhez még egyéb beavatkozások is társulnak, akkor bizony több millió forintba is kerülhet a vágyott külső elérése. Amennyiben természetesebb módszer mellett kíván dönteni, úgy választhatja a saját zsírral történő nagyobbítást, mely esetében körülbelül 400 ezer forintba fog kerülni alkalmanként a beavatkozás, ám ezt időnként ismételni kell, és a méreteket illetően is korlátozottak a lehetőségek.

A mellek méretüknél fogva, a szoptatás, fogyás, vagy az évek előrehaladtával veszítenek feszességükből, és lógni kezdenek. Ez sok hölgy számára jelent problémát, ám megoldás létezik rá, mégpedig a már említett mellfelvarrással. A mellfelvarrás árak 400-500 ezer forint körül mozognak, de sok esetben ez a díj még növekszik az altatás, a műtő bérlés költségeivel, hogy arról az esetről már ne is beszéljünk, ha a tökéletes végeredmény érdekében a implantátum beültetése is szükségessé válik. Általánosságban azonban elmondható, hogy ha maximum egymillió forintot rá tud szánni keblei szebbé tételére, akkor ezért a pénzért már szinte minden klinikán megtalálja a megfelelő leheségeket a mellplasztika területén.

Hogyan döntsön?

Mielőtt úgy döntene, hogy a piacon legalacsonyabb árakat kínáló klinikák mellett dönt, fontos tisztában lennie azzal, hogy miért is olyan magasak a beavatkozások árai. Nem csak a szakemberek képzése kerül nagyon sokba, de az eljárások során alkalmazott készülékek, eszközök, és általában külföldi importból származó protézisek, anyagok beszerzése is rendkívül költséges. Ezekhez jönnek még hozzá a szakmai tudást fejlesztő továbbképzések, konferenciák, melyek hozzájárulnak az elvégzett műtétek kifogástalanságához. A pontos árakról érdemes mindig személyes konzultáció keretein belül érdeklődnie, hiszen bizonyos kockázati tényezők, egyéni sajátosságok, igények befolyásolhatják a végösszeget. Ha szeretne pontos információkhoz jutni, vegye fel a kapcsolatot valamelyik, általunk ajánlott szakemberrel!

Oldalunkon összegyűjtöttük a szakma legjobb sebészeit, hogy Ön nyugodt szívvel választhasson közülük.

Válasszon orvost most!